Wonen

Wonen is onze passie, wij adviseren u graag bij het kiezen van het juiste meubelstuk. Wij nemen de tijd voor u om samen uw woonwensen te bespreken en van uw huis een thuis te maken. Of u nu een compleet nieuwe inrichting wenst of uw bankstel, eethoek of slaapsysteem wilt vervangen bij Van der Meer Wonen vindt u altijd de perfecte meubelen. Wij heten u van harte welkom.

omega_3_f_peru_131120_001

Banken

Bijna niets is fijner dan thuiskomen en kunnen ontspannen op je eigen bank. Genoeg zitplaatsen voor het hele gezin, of juist een compacte bank voor de woonkamer met weinig ruimte. Zoekt u een bankstel, hoekbank of elementenbank bij Van der Meer Wonen vindt u een uitgebreide collectie banken. Iedere bank kan worden uitgevoerd in diverse afmetingen, kleuren en kwaliteiten stof of leer. Onze interieuradviseurs staan voor u klaar om u te helpen bij het maken van een geschikte keuze. Samen met u kijken we naar uw wensen en het gebruik van het meubel. Want wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat een zitmeubel perfect bij u past.

Bekijk onze banken  〉

2203_14

Fauteuils

Het mooiste en meest complete aanbod fauteuils vindt u bij Van der Meer Wonen. Want wie wil nu niet de woonkamer compleet maken met een mooie fauteuil, love-seat, clubfauteuil of relaxfauteuil. Fauteuils voor alle woonstijlen en smaken, leverbaar in vele stoffen of leer kwaliteiten en kleuren. Laat u verassen door het brede aanbod en inspireren door de laatste woontrends.

bekijk onze fauteuils  〉

44096-sfeer

Tafels

Tafels met karakter, een mooie uitstraling, praktisch, uitschuifbaar, groot of klein. Geen woonkamer is af zonder salontafel, bijzettafel en eetkamertafel. Bij Van der Meer Wonen doet u inspiratie op en is haast niets onmogelijk want tafels kunnen geleverd worden in vele uitvoeringen en afmetingen. Tafels van hout, glas, keramiek of kunststof, onze interieuradviseurs helpen u graag bij het maken van een passende keuze. U vindt bij ons altijd de tafel die bij uw woonwensen past.

bekijk onze tafels  〉