Slapen

Een slaapkamer is dé kamer waar we de meeste tijd doorbrengen terwijl we tot rust komen. Daarom is het zo belangrijk dat deze ruimte wordt ingericht met het juiste slaapsysteem. Want iedereen wil een goede nachtrust en uitgerust wakker worden. Wij weten als geen ander hoe belangrijk goed en vakkundig slaapadvies is. Bij Van der Meer Wonen krijgt u altijd persoonlijke aandacht en een eerlijk advies. Onze slaapadviseurs zijn opgeleid om samen met u het perfecte bed te vinden. In onze slaapstudio’s kunt u uitgebreid proefliggen. Breng een bezoek en laat u verassen door het complete aanbod in boxsprings, ledikanten, linnenkasten en bedtextiel.

Maple sfeer

Boxsprings

Een boxspring is zeer comfortabel, trendy én naar wens samen te stellen. Boxsprings behoren tot het meest verkochte slaapsysteem van deze tijd. Bij Van der Meer Wonen vindt u daarom ook een zeer uitgebreid aanbod boxsprings.

Bekijk onze boxsprings  〉

linnenkast

Linnenkasten

Een linnenkast of kledingkast moet naast veel ruimte bieden en praktisch zijn ook een mooie uitstraling aan de slaapkamer geven. Bij Van der Meer Wonen vindt u een zeer uitgebreid assortiment linnenkasten.

bekijk onze linnenkasten  〉

Feel Fit P8_10_12

Matrassen

Een matras is vrijwel het belangrijkste onderdeel van een bed. Bij Van der Meer Wonen vindt u een uitgebreide collectie matrassen , u kunt proef liggen en onze slaapadviseurs helpen u bij het maken van de juiste keuze.

bekijk onze matrassen  〉